De Kokkerel - Jouw Culinaire Gazet


Welkom bij "De Kokkerel," jouw eigen culinaire gazet! Hier staat elke editie een heerlijk recept in de schijnwerpers, en we ontrafelen ook fabels en feiten over voeding.

In elke editie vind je:

  1. Recept in de Kijker: Ontdek inspirerende en smaakvolle recepten die je kunt uitproberen in je eigen keuken. Van eenvoudige gerechten tot culinaire hoogstandjes, ik deel graag mijn favorieten met jou.
  2. Fabels en Feiten: We breken mythes en onthullen de waarheid over voedingsgerelateerde onderwerpen. Ontdek wat echt waar is als het gaat om voeding, gezondheid en koken.

Blijf op de hoogte van de laatste culinaire trends en geniet van heerlijke maaltijden met "De Kokkerel." We zijn er om jouw culinaire avontuur spannender en informatiever te maken. Veel leesplezier!


De Kokkerel - 25/03/2024 - Amandelpannenkoeken met rood fruit

Geniet van een verrukkelijke traktatie met deze Amandelpannenkoeken, perfect gebakken tot in de perfectie en geserveerd met een kleurrijke mix van rood fruit. Deze smaakvolle pannenkoeken zijn een heerlijke en voedzame start van de dag, boordevol de zoete smaak van amandelen en de frisheid van vers rood fruit.

Lees meer »